Më fal’ është njëri ndër serialet më të shikuara në vend. Të gjithë e njohin Sevgin nënën e motrave Bahar dhe Kader, transmeton Billbordi.com Por në realitet ajo duket krejt ndryshe. Më poshtë do ta shikoni se sa e bukur duket ajo dhe me stil. Më fal’ është njëri ndër serialet më të shikuara në vend.

Më fal’ është njëri ndër serialet më të shikuara në vend. Të gjithë e njohin Sevgin nënën e motrave Bahar dhe Kader, transmeton Billbordi.com Por në realitet ajo duket krejt ndryshe. Më poshtë do ta shikoni se sa e bukur duket ajo dhe me stil. Më fal’ është njëri ndër serialet më të shikuara në vend.

billbordi

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here