Jeta nuk është kurrë e lehtë dhe kurrë e njëjtë. Asnjë nje ditë ose javë ose muaj nuk janë saktësisht të njëjtat, ndryshimi vazhdon, por ne pothuajse gjithmonë kemi frikë prej tij.

Duhet të heqësh dorë nga frika se nëse gjërat po ndryshojnë, diçka e keqe do të ndodhë. Gjërat mund të prishen, por në kohën e duhur ato gjithashtu do të kthehen në vendin e tyre.

Mësoni të ecni me rrjedhën dhe të lini rendin natyror të gjërave të ndjekë rrjedhën e vet. Nuk mund të bëni asgjë për të ndryshuar ritmin e jetës dhe ju absolutisht nuk mund të ndaloni që gjërat të ndodhin

Sa më shumë që përpiqeni t’i kundërviheni rrymës së kohës, aq më të pakënaqur dhe të dëshpëruar do ta gjeni veten. Në vend të kësaj, përpiquni të përqafoni gjithçka që po ndodh për një ndryshim. Do të zbuloni se gjërat e reja nuk janë aq të këqija. Dhe sapo të pushoni së rezistuari do të shihni se gjërat zgjidhen vetë.

Meqenëse e dini se gjithçka do të veje ne vend  herët a vonë, ju mund të ndaloni të keni frikë nga ndryshimi. Por këshillohet që të përgatiteni për një ngjarje të tillë në mënyrë që të zvogëloni pak ndikimin.
Kini kujdes nga  këto 7 shenja për të ditur nëse do të ketë ndryshime të mëdha në jetën tuaj dhe përgatituni në përputhje me rrethanat:

1 Vini re perputhshmerine
Sinkronitetet janë rastësi që kanë një kuptim të thellë dhe të fshehur. Ju mund të mos keni vërejtur asgjë akoma, sepse është e lehtë ti anashkalosh.

Por nëse filloni t’i kushtoni pak vëmendje, do ta shihni. Mund të jetë thjesht vazhdimi për të parë të njëjtën gjë, ose gjetja e asaj që ju nevojitet vetëm kur ju nevojitet. Sinkronitetet janë sinjale me të cilat universi na flet. Ato gjithashtu mund të jenë paralajmërime.

Të shohësh numra të përsëritur si 11:11 në orë janë sinjale të thella dhe mistike nga bota shpirtërore.

2 Ju jeni nervoz për ndonjë gjë
Nëse kohët e fundit keni marrë një vendim të rëndësishëm ose keni zgjedhur një rrugë të re, do ta shihni veten të qetë. dhe i ngazëllyer në të njëjtën kohë. Meqenëse gjithçka është e re për ju, do të duhet kohë të vendoseni në ritmin e ri të gjërave. Mos u tregoni shumë të ashpër me këtë nervozizmin tuajin. Lërini gjërat të marrin rrjedhën e tyre dhe së shpejti do të mësoheni me përvoja të reja.

3 Ju keni një ndjenjë të humbjes
Herët ose vonë vjen një kohë në jetën tonë kur ndiejmë se jemi plotësisht të lirë nga drejtimi dhe çfarëdo qëllimi që kemi pasur në jetë deri në atë moment duket i pakuptimtë. Nuk ka rrugë përpara pasi të gjitha udhëzimet janë konfuze dhe paftuese.

Në këto momente është gjithashtu shumë e zakonshme të ndihemi të shkëputur nga të gjithë të tjerët, madje edhe nga njerëzit që janë më afër nesh. Nëse kjo ndodh, mos ju drejtoni  melankolisë dhe qëndroni në kontakt me miqtë dhe familjen tuaj.
Biseda me ta gjithashtu mund t’ju ndihmojë të gjeni veten dhe një qëllim të ri në jetë.

4 Ju bezdisni pa ndonjë arsye
Apsolutishtë gjithashtu shumë e zakonshme të ndiheni të shqetësuar nga gjithçka dhe gjithçka në jetë. Por ju duhet ta detyroni veten dhe të largoheni nga kjo gjendje sepse nga këtu mund të përkeqësohet vetëm. Së shpejti do të ndiheni të irrituar dhe të irrituar për gjithçka.

Në këto raste, përpiquni të qetësoheni sesa të reagoni ndaj këtyre impulseve. Nëse veproni sipas tyre, do të jetë thjesht një reagim zinxhir që do të çojë në më shumë zemërim dhe zhgënjim.

5 Ndiheni të izoluar
Ndjenja e të qenit i izoluar nga të gjithë së shpejti do të arrijë deri tek ju. Në këtë kohë, në vend që të ndiheni keq me veten tuaj, ju mund të përqendroni energjitë tuaja brenda dhe të reflektoni tek vetja dhe jeta juaj.

Kjo nuk është koha të ndiheni keq me veten tuaj, përkundrazi për të vlerësuar jetën tuaj deri në këtë pikë. Dhe sa herë që keni nevojë për ndihmë, mos hezitoni të kontaktoni miqtë tuaj. Do të të bëjë shumë mirë të hapesh para tyre.

6 Ju e mbani mend shumë të kaluarën
Kur përjetojmë ndryshime, ne fillojmë të rishikojmë të kaluarën me melankolinë. Ne vazhdojmë të shikojmë prapa në kohë dhe të shohim vetëm gjërat e mira edhe nëse gjërat e këqija vazhdojnë në kujtesë.

Nuk ka nevojë të shqetësohemi për të kaluarën. E tashmja mund të jetë mbizotëruese dhe ju dëshironi sigurinë e së kaluarës, por është një iluzion. Përkundrazi, përqendrohuni në energjitë tuaja për t’u siguruar që e ardhmja juaj nuk ka pengesa dhe se e tashmja juaj nuk është aq e keqe sa duket.

7 Ju keni sjellje të rastësishme
Nëse e shihni veten duke u ndikuar nga zakone që janë të dëmshme për të përballuar ndryshimet, ndaloni aty. Nëse gjërat janë dërrmuese, pirja e duhanit ose pirja e duhanit nuk do të ndihmojë. Përkundrazi, përpiquni të lidheni me miqtë që mund t’ju ndihmojnë të përballoni të gjitha këto.

Këta janë disa tregues të një ndryshimi të madh që po ndodh në jetën tuaj.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here