Edhe nëse marr..dhëniet in time nuk mund të konsiderohen si pjesa më e rëndësishme e një marr.. dhënieje, kjo nuk do të thotë se ato nuk llogariten. Ne sonte duam t’ju japim 5 këshilla (të cilat gjithashtu mund të përcaktojnë “çelësat e leximit”) që do të bëjnë që ju të kuptoni më mirë atë që partneri ηdjen për ju, bazuar në momente ίηtίmίtetί.

Të pυth gjatë marr**dhënies in time/ Kjo është një shenjë e mirë, pυthjet janë “shkas” i pasionit dhe dashυrisë … kjo është arsyeja pse nëse partnerit i pëlqen të të pυthë në ato momente, ai të do dhe do që të jetë me ty.

Nëse nuk mbaron shpejt/ Ky është një sinjal i qartë që ai mendon për ju më shumë se për kënaqësinë pers0nale. Ai kujdeset për atë që mendoni dhe përpiqet të shij”jë ato momente sa më shumë që të mundet.

Kur ai e kupton kur ti arrίη kënaqësίnë/ Shumë gra shtίren në shtrat dhe bυrrat e kanë të vështirë të kuptojnë nëse e keni arritυr me të vërtetë kulmin e këηaqësisë. Nëse mashkulli është në gjendje ta kuptojë atë dhe madje ai e kupton atë disa sekonda para se të ndodhë, atëherë ai është vërtet i dashυruar me ju… Kjo është për shkak se ai është i vëmendshëm ndaj reagimeve tuaja dhe ka mësuar t’ju kënaqë.

Të përkëdhel dhe të përqafon pas marr.. dhënies s..ksυale/ Kjo do të thotë se ai nuk është vetëm duke kërkuar momente të kënaqësisë fizike të pastër, . Nëse ju përqafon pasi keni bërë dashυri, ai kujdeset për të plotësuar marr**dhënien tuaj jo vetëm fizikisht, por edhe sentimentalisht.

Të shikon në sy dhe të thotë “të dua” gjatë marr..dhënies/ Të jeni të sigurta për dashurinë e tij nëse një burrë, në ato momente të veçanta, të sheh në sy dhe të thotë se të do.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here