Kohët e fundit, duke kaluar pyjet e dendura të Hungarisë, në qytetin e qetë të Pilish u shfaq një mjegull e dendur akulli. Në fillim çdo gjë dukej normale,

megjithatë, situata doli të jetë më tepër e rrezikshme se ajo që kishte parashikuar shërbimi Meteorologjik hungarez, shkruan meganews.alKur kjo mjegull, e njohur zakonisht si “vdekja e bardhë

kaloi nëpër pyjet malore të Hungarisë, temperaturat mesatare filluan të bienin ndjeshëm.Mjegulla zbriti duke vrarë çdo gjë që dilte në rrugën e saj. Viktimat e saj të para ishin pemët dhe kafshët e egra që filluan të ngrijnë.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here