Nesër me burrin do shkojmë nga Vjehria për një të përmenme.Por nuk di ca me vesh nga këto të dyja ?Kjo leter ne fakt duket si nje shaka por ne si redaksi i botojme ato pa censure ashtu si lexuesit tane na i dergojne. Vajzat thote qe eshte evrete dhe eka seriozizsht. per me shume ju e gjykoni vete sesi ajo duhet te vishet ne nje vizite  te tille .

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here