Neser Stuhia mbrerin ne Adriatik.Ministrja e mbrotjes ka nje mesazh per te gjithe.

Shtrëngata të forta do të prekin edhe zonat bregdetare në Egjeun perëndimor dhe verior.Meteorologët theksojnë që disa zona të përfshihen nga breshëri duke kërkuar shumë vëmendje dhe shmangien e detit për këtë fundjavë.Po ashtu stuhiaka filluar edhe në Kosovë, dhe pritet të prek edhe Shqipërinë në ditët në vijim, duke rezervuar një fundjavë me mot jo të mirë.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here