Profesionistët e industrisë së seksit përfunduan në situata shumë të prekshme në të gjithë botën, me pak akses në mbështetjen financiare në disa vende gjatë karantinave covid-19.

Li Yishan është nikoqire në një bar karaoke dhe masazhesh në Tajvan, Marcos (emër fiktiv) është një djalë thirrje në Argjentinë dhe Lata (emër fiktiv), një punëtore seksi në Indi.

Ata i tregojnë BBC se si ka ndikuar në jetën e tyre pandemia e koronavirusit dhe çfarë kanë bërë për të mbijetuar.

Njihuni me historitë e tyre në këtë dokumentar të BBC.

Xhirimet: Yichi Chiu, Saptarshi Roy dhe Lucas Combina

Bashkëprodhim: Ana Fernandez Saiz

Regjisori / producenti: Natalia Zuo

Prodhuesit ekzekutivë: Claire Williams dhe Sola Tayo

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here