jithçka ndodhi pas një aksidenti rrugor pa dëme. Policia e Cincinnati arrestoi Ladon Penn, 31 vjeç, ndaj të cilit rëndojnë tre akuza. Sipas policisë, 54-vjeçarja që mbeti e plagosur tha se ishte përfshirë në një aksident të vogël automobilistik pa dëme, derisa shoferja tjetër, gruaja e Penn i tha asaj Unë do të shkoj të marrë burrin tim dhe ju është mirë të shkoni të merrni burrin tuaj.

Të dy gratë u larguan nga vendi i ngjarjes pas shkëmbimit të fjalëve, tha policia. Por menjëherë pas kësaj, gruaja tjetër u kthye me Pen

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here