Nje djale hor ne lagje me ngacmonte gjithmone , i pata treguar burrit por ai nuk hoqi dore dhe nje nate me kapi me zor. Tani ai ben cfare ti doj qejfi por une nuk i tregoj dot me burrit.Kjo eshte historia e nje vajze te martuar po qe nje i fiksuar e ka ndjekur vahzdimisht deri sa ia arriti qellimit. Tani ai nuk heq dore nga ajo dhe situata po behet gjithmone e me e komplikuar se ai e telefonon gjith kohes dhe ne pranine te burrit.

Ajo thote qe e pata lajmeruar burrin tani nuk di ta ndaloje ate se ai me ka bere dhe video intime dhe me kercenon vazhdimisht dhe nuk i them dot jo sa here ai kerkon qe ti shkoj te makina apo hoteli ku me qon zakonisht. Dyshoj se burri e din dhe kjo me shqetson me shume se kam frike se ai do me ndaje mua ne vend qe te me mbronte nga ai ne fillim.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here