Një ngjarje e rëndë është shënuar pak momente më herët në qytetin e Durrësit ku një grua me probleme të shëndetit mendor ka tentuar të vetëhidhet nga kati i tretë.Sipas burimeve gruaja e ka tentuar disa herë këtë akt.Ajo del e zhveshur lakuriq në dritare dhe kërcënon se do të hidhet.

netflxalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here