Një oficer policie në pension, i cili ‘vd.iq’ pas një përplasje të tmerrshme makine, thotë se ai vizitoi parajsën dhe ferrin para se të kthehej në jetë.

Sipas medieve të huaja, Jeff Coulter tha se ai e përjetoi jetën e përtejme kur ai ‘vd.iq’ për pak kohë, pasi makina e tij u përfshi në një përplasje me një makinë tjetër në vitin 2014.

Ai tha se përplasja dukej më shumë si një shpërthim. Oficeri amerikan u pla.gos aq rëndë sa që duhej të transportohej me aeroplan në një spital në Cincinnati, Ohio.

Por fatkeqësia ndodhi gjatë një prej disa operacioneve urgjente kur zemra e tij ‘u ndal’.

Ishte atëherë, kur ai pretendon se shpirti i tij u largua nga trupi i tij dhe ai pa parajsën dhe fer.rin.

“Unë fillova të shoh imazhet e demo.nëve dhe fillova të dëgjoj të qeshura”, u shpreh ai.Parajsa eshte e vertete me besoni.Nuk kam me frike nga vdekja por sa te jem gjalle do sillem mire qe te perfundoje ne parajse jo ne ferr

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here