Njihuni me njeriun e parë pa zemër, i cili jeton pa rrahje zemre dhe pa puls Fizikanët kanë zëvendësuar zemrën e një njeriu që është duke v’dekur me një aparaturë të rrymës së vazhdueshme duke dëshmuar se jeta është e mundur edhe pa rrahjet e zemrës.
Njihuni me njeriun e parë pa zemër, i cili jeton pa rrahje zemre dhe pa puls
Shihni videon e mëposhtme për më shumë:

Njihuni me njeriun e parë pa zemër, i cili jeton pa rrahje zemre dhe pa puls Fizikanët kanë zëvendësuar zemrën e një njeriu që është duke v’dekur me një aparaturë të rrymës së vazhdueshme duke dëshmuar se jeta është e mundur edhe pa rrahjet e zemrës.
Njihuni me njeriun e parë pa zemër, i cili jeton pa rrahje zemre dhe pa puls
Shihni videon e mëposhtme për më shumë:

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here