Ambasada amerikane në Tiranë ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë shqiptarët e interesuar  për lotarinë amerikane 2022.

Në njoftimin e bërë në Facebook thuhet se në aplikimin e lotarisë duhet të përfshijnë edhe bashkëshortin/en dhe të gjithë fëmijët e pamartuar nën moshën 21 vjeç, edhe nëse ata nuk do të udhëtojnë me ju.

“Nëse po aplikoni për Lotarinë Amerikane 2022, ju duhet përfshini bashkëshortin/en dhe të gjithë fëmijët e pamartuar nën moshën 21 vjeç, edhe nëse ata nuk do të udhëtojnë me ju. Shihni udhëzimet e plota këtu: http://oë.ly/Afku50BFrr2

Vazhdoni të na ndiqni në Facebook, Tëitter dhe instagram gjatë kësaj kohe, për të marrë këshilla mbi plotësimin e aplikimit tuaj.” thuhet në njoftim.

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here