Një 24-vjecare që ndiqet nga mijëra persona në Instagram nuk i ndal imazhet pròvòkuese, ndërsa thotë se i adhuron operácionet plástike. Deri tani, ka bërë ndërhyrje tek të pásmet, hunda, gjòksi dhe buzët. Meli Santa dëshiron më shumë se kaq dhe synimi i saj i momentit janë të pásmet bòmbástike.

“Unë jam në një mision për t’i rritur ato. Të pasmet e mia duken shumë të natyrshme tani, por preferoj një pamje artificiale kështu që dua që implantet t’i zgjerojnë edhe më shumë. Unë do të bëj operacione derisa të marr rezultatin që dua,” tha ajo. Problemi qëndron tek kirurgët, të cilët nuk pranojnë të bëjnë ndërhyrje të tjera në trupin e saj.

“Shumë admirojnë të pásmet e mia dhe më pyesin se ku i bëra. Ata më thonë se janë 100% natyrale dhe nuk duhet t’i ndryshoj. Unë do të paguaj 50,000 dollarë për çdo kirurg të njohur që do të përmbushë dëshirën time,” tha ajo, duke shtuar se është e gatshme të udhëtojë në çdo pjesë të botës në misionin e saj për të pásmet më të mira në botë.

RDA NEWS

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here