Nuk jetoj dot me ketu.Dua nje djale qe te me marri me vete ne Gjermani Angli ose France do preferoja nje djale serioz por qe te kete banese aty ku shkojme. Mund te jetojme se bashku ose te martohemi. Une jam e zonja dhe mund te punoj di dhe gjuhe te huaj dhe mund ta ndihmoj qe te paguaj qerane e shtepise.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here