I ftuar në seancën e ndërmjetësimit “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqipare ka qenë Gëzimi dhe Kujtimi të dy vëllezër të cilët kanë konflikte me njëri-tjetrin.

Sipas Gëzimit, motra e tyre i ka marrë të gjithë Lekët që ka pasur në shtëpi para se babai i tyre të vdiste dhe i ka futur në llogarinë e saj në bankë.

Gëzimi i revoltuar tregon se ia kanë marrë dhe certifikatën e pronësisë të shtëpisë dhe e përsërit sërish faktin që do digjet me benzinë sepse kërkon drejtësi dhe arrestimin me burg të së motrës.

Kujtimi tregon se certifikatën e pronësisë së shtëpisë e ka ai dhe nuk e ka problem t’i japë një kopje. Ndërsa Gëzimi kërkon certifikatën origjinale dhe jo një fotokopje bardh e zi.

Motra e Gëzimit dhe Kujtimit ka blerë një shtëpi tek Fresku dhe ka lënë si garanci shtëpinë e Gëzimit. Gëzimi shprehet se zyra e përmbarimit i kërkon të dalë nga shtëpia, ndërkohë humbet kontrollin dhe Eni Çobani detyrohet të ndërpresë emisionin.

tvklan.al

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here