Një moment i promos së emisionit te publikuar nga Luana Vjollca ka zbuluar se Albana Osmani është e ftuara që do realizojë sfidën këtë të shtunë dhe në të është shprehur për Arbana Osmanin.Teksa e qëllon, ajo tregon se nuk ka pasur kurrë miqësi me të, pavarësisht se arsyen nuk e ka kuptuar asnjëherë.Vajzat kanë punuar në të njëjtin televizion për shumë vite dhe mesa duket marrëdhënia e tyre ka qenë gjithnjë e ftohtë.

Një moment i promos së emisionit te publikuar nga Luana Vjollca ka zbuluar se Albana Osmani është e ftuara që do realizojë sfidën këtë të shtunë dhe në të është shprehur për Arbana Osmanin.Teksa e qëllon, ajo tregon se nuk ka pasur kurrë miqësi me të, pavarësisht se arsyen nuk e ka kuptuar asnjëherë.Vajzat kanë punuar në të njëjtin televizion për shumë vite dhe mesa duket marrëdhënia e tyre ka qenë gjithnjë e ftohtë

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here