TIRANE

Në shkollën Emin Duraku në Tiranë, janë infektuar me koronavirus 8 pjesëtarë të stafit.

Me Covid-19 kanë rezultuar 5 mësuese dhe 3 punonjëse të tjera.

Para dy javësh është zbuluar rasti i parë dhe kanë vijuar testimet më pas.

Deri tani janë karantinuar 29 mësues dhe sot u është marrë tamponi. Mësohet se ata janë zëvendësuar me 29 mësues të tjerë dhe mësimi vijon normalisht.

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here