Nuk po i jepte pagën prej disa kohësh, punonjësi rrëmben sëpatën dhe hakmerret ndaj ‘Audit’ luksoz të pronarit

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Zagreb, ku një burrë ka dëmtuar me sëpatë një automjet luksoz “Audi A8”. Sipas mediave të huaja, veprimi është kryer nga një punonjës ndaj automjetit të punëdhënësit të tij.

Veprimi ekstrem lidhet me mosdhënien e pagës prej disa kohësh nga ana e pronarit. Kjo ka bërë që punonjësi kroat të mos durojë më, të rrëmbejë sëpatën dhe të hakmerret ndaj automjetit të pronarit.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here