Une qe po ju shkruaj jam ne hall te madh me gruan e re te komshiut tim Qamilit.Ne i kemi shtepiat ngjitur dhe meqe koha eshte ngrohur une dal sa here kam kohe te punoj kopshtin qe kam anash shtepise sime. Ne fillimmendova se  ishte rastesi por tani kjo eshte kthyer ne loje. Une i bie kazems ajo kendon me nje fustan te holle te bardhe duke ndere rroba ne tel .Une se kam tradhtyar kurre gruan time po kjo vajze po me cmend.Kemi shkembyer shikime dhe buzeqeshje por une nuk i kam thene asgje se nuk me duket gje e ndershme me gruan e komshiut por ajo po me provokon cdo dite. Ju lutem kush e lexon jepni nje koment cfare duhet te bej une me nusen e Qamilit

Une qe po ju shkruaj jam ne hall te madh me gruan e re te komshiut tim Qamilit.Ne i kemi shtepiat ngjitur dhe meqe koha eshte ngrohur une dal sa here kam kohe te punoj kopshtin qe kam anash shtepise sime. Ne fillimmendova se  ishte rastesi por tani kjo eshte kthyer ne loje. Une i bie kazems ajo kendon me nje fustan te holle te bardhe duke ndere rroba ne tel .Une se kam tradhtyar kurre gruan time po kjo vajze po me cmend.Kemi shkembyer shikime dhe buzeqeshje por une nuk i kam thene asgje se nuk me duket gje e ndershme me gruan e komshiut por ajo po me provokon cdo dite. Ju lutem kush e lexon jepni nje koment cfare duhet te bej une me nusen e Qamilit

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here