Nje nuse e re sic duket po e shijion shume martsen e saj me djalin e endrave qe ajo ka dashururar. Sipas zakonit ata jane fejuar por nuk jane prekur njeri-me tjetrin. Gjithcka te dy kishin renen dakord qe ta ruanin per  diten ne marteses. Edhe pse ka disa muaj e martuar cifti duken akoma shume te afeksionuar ata e bejne pa pushim dhe ne dhomen e tyre nuk ka kurfare kufizimi ne lidhje me orarin dhe as me zhurmat. Faleminderit po e postuat . ju pershendesimsi staf gjith te  mmirat.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here