Nje deklarte e papritur ka ardhur nga nje e re nuse ne fshatin jugor. Ajo ndjehet shume e merzitur me martesn e saj dhe eshte ne kerkim te nje dashurie, ne kerkim te nje djali qe e deshiron gjith kohes.Femrat shqipatere su fundmi jane bere shume te paparashikueshm dhe shume agresive. Me shkujt shqiptar duket se i ka zaptuar nje impotence e pakuptimte.

Nusja e re nga Bilishti befason. Me mire nje dashnor qe te rreh ne banjo sesa nje burre qe nuk te prek me dore gjithe naten. nje burre qe nuk te prek asnje nate me dore

Nje deklarte e papritur ka ardhur nga nje e re nuse ne fshatin jugor. Ajo ndjehet shume e merzitur me martesn e saj dhe eshte ne kerkim te nje dashurie, ne kerkim te nje djali qe e deshiron gjith kohes.Femrat shqipatere su fundmi jane bere shume te paparashikueshm dhe shume agresive. Me shkujt shqiptar duket se i ka zaptuar nje impotence e pakuptimte.

Nusja e re nga Bilishti befason. Me mire nje dashnor qe te rreh ne banjo sesa nje burre qe nuk te prek me dore gjithe naten. nje burre qe nuk te prek asnje nate me dore

Nje deklarte e papritur ka ardhur nga nje e re nuse ne fshatin jugor. Ajo ndjehet shume e merzitur me martesn e saj dhe eshte ne kerkim te nje dashurie, ne kerkim te nje djali qe e deshiron gjith kohes.Femrat shqipatere su fundmi jane bere shume te paparashikueshm dhe shume agresive. Me shkujt shqiptar duket se i ka zaptuar nje impotence e pakuptimte.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here