Një lajm tejet i hidhur për mjekësinë. Shoqata e Infermiereve të Shqipërise ka bërë me dije se ka ndërruar jetë në moshën 28-vjeçare infermierja Lindita Alimi nga Kërçova, Maqedonia e Veriut.

Bëhet me dije se infermierja nuk arriti të fitonte betejën me COVID,

Shoqata e Infermiereve të Shqipërise i shpreh ngushellime të përzemërta familjes dhe kolegëve të Linditës.
Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here