Amerika është trondítur nga një ngjarje e rëndë. Si raportohet, në një qytet uji është ínfektuar me baktere ambema.Po ashtu e ditur bëhet se një djalë 6 vjeç ka humbur jetën pasi piu ujë.Si thonë mjekët kjo mund të ketë ndodhur sepse ínfenksíoni bakterial ka pre kur trurin e tij.

Mediat e huaja bëjnë të ditur se janë marrë masat që kjo gjë mos të vazhdojë më dhe është ndërperë funizimi me ujë. Ende nuk dihet se si kanë përfunduar bakteret në ujë, por po het ohet.

Amerika është trondítur nga një ngjarje e rëndë. Si raportohet, në një qytet uji është ínfektuar me baktere ambema.Po ashtu e ditur bëhet se një djalë 6 vjeç ka humbur jetën pasi piu ujë.Si thonë mjekët kjo mund të ketë ndodhur sepse ínfenksíoni bakterial ka pre kur trurin e tij.Mediat e huaja bëjnë të ditur se janë marrë masat që kjo gjë mos të vazhdojë më dhe është ndërperë funizimi me ujë. Ende nuk dihet se si kanë përfunduar bakteret në ujë, por po het ohet.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here