Gjatë puntatës së sotme, Sindi ka reaguar me tone të ashpra ndaj Mevlanit për shkak të debateve që kanë pasur vazhdimisht me njëri tjetrin.

Sindi: Kam dhe dicka për Riniani. Këtu ikën luanët dhe tani filluan këta minjtë. Këta më kanë ofenduar dhe le të pranojnë ofendimet e mia. Rinian, për ty kam pasur respektin më të madh. Përplasja e duarve që ke bërë me Julin, gjë që mu duk e ulët nga ana jote. Nuk ke qenë ti ai që të bënim një takim në spa ndryshe nga të tjerët?

Riniani: Jo.

Sindi: Të mendoja burrë mirdite, por jo. Me asnjë nga vajzat, nuk kam organizuar dhe nuk do të organizoj ndonjë takim ndonjëherë.

Mevlani largohet nga programi dhe dëgjohet duke bërtitur nga prapaskena: Pse kjo do komandojë këtu?

Top Channel

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here