Olsa Muhameti është aùtorja e famshme e programit Për’Puthen.

Ajo ka pranuar në program Alvisën dhe ish-të dashurin e saj Hysenin, të cilët sot janë përfshírë në drama e skàndale tràdhtísh, romance, ínçízímesh dhe pérndjékje.

Alvisa e akùzoi Hysenin për dhùnë dhe për shàntàzhim, ndërkohë ky i fundit e akùzoi Alvisën për tradhti me Bashkimin dhe për lojë.

Olsa ka reàguar në rrjetin social Instagram në mbéshtétje të Alvisës, e cila gjatë puntatës së sotme dërgoi një mesazh falënderues ndaj produksionit për mbéshtétjen në këtë situatë.

“Nga e gjithë kjo situatë jam e lumtur që arritëm të demàskojmë shàntàzhuesin duke i dhénë zemër të gjithëve ta bëjnë publike dhe jo ta fshéhin.

Publikimi i këtyre situatave është sensíbílízimi më i mirë.
Jam e lumtur që ti nuk u dorézove duke u larguar nga programi (ëndrra jote).

E mbí të gjitha sot si një vajzë e lirë nga shàntàzhet (se nuk i pinë më ujë) ke të drejtë të pëlqesh dhe të duash kë do ti pa të të shàntàzhuar dhe pérndjékur njeri”,- shkroi Olsa.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here