Padashje nje dite pergjova burrin tim .Ai po i thoshte shokut te vet qe se ka provu kurre gxjxre nga nje femer.Cfare duhet me be une per kete qyqar?Kjom leter vjen nga meso grua qe nuk eshte xheloze por qe eshte e shqetsuar per burrin e saj dhe per deshirat e tij seksuale. Ajo thotre qe nee 15 vite martese ai kurre nuk i ka kerkuar asaj qe tia marr ne gxj por tani ky po kerkon mbase nje vajze me te re dhe kjo nuk po i pelqen fare kesaj gruaje te kire dsh besnike .

falemindeirt stafit po  e postuat

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here