Dje, në puntatën e Për’Puthen Prime ndodhën një sërë ngjàrjesh të njëpasnjëshme me në qendër Hysenin dhe Alvisën.

Hyseni tregoi se ai gjatë programit është rilídhur prapë me Alvisën, por ajo e tràdhtoi me Bashkimin.

Prova për këtë ishin disa video që Hysenit i kishin ardhur në rrjete sociale.

Ai tha se kërkoi të përbàllet me Bashkimin thjesht për ta sqaruar se është víktímë, ndërsa nga Alvisa ndihet i tràdhtuar dhe shumë i prékur, sepse sipas tij e ka dashur shumë.

Alvisa nga ana tjetër mòhoi gjithë akùzat e tij, duke thënë se i ka dhénë ‘shpresa’ Hysenit pasi është ndjérë e kércénuar dhe e përndjékur.

Hyseni gjithashtu tregoi regjistrime, foto e video ku Alvisa i thoshte se po bën lojë me djemtë aty dhe se do rikthéhet me të.

Ai tha se edhe puntatën e Prime kur erdhi, e cila xhírohet më përpara, e panë bashkë në shtëpinë e tij të Shtunën.

“Kjo bisedë është bërë 5 minuta para se unë të fùtesha në Prime. Vet me gojën e saj thotë që ka génjyer produksioni jo unë. Nëse e ke bërë ti moj Olsa Muhameti, do mbash vërtetë përgjegjësi, që ça nuk keni sajuar aty për të marrë klikime e vëmendje. Sa të pafytyr paskeni qenë. Gënjeni për lloj lloj gjërash që të dilni mirë në publik. Përdorët gurin e fundit se e dini që publiku mbështet personat që dhunohen, por në jetën time nuk njihet fjala dhunë dhe nuk e kam bërë kurrsesi atë veprim. Pse këtu e pranon që të paskam kërkuar më parë të lije emisionin dhe të pàguaja gjòbën, aty në Prime thoje jo. Të vij tùrp moj vajzë as vetë nuk di për çfarë po génjen më.”

Pas gjithe skandalit Alvisa- Hysen, reagon Bashkimi me nje postim ne  Instagram. Anen e kujt mban ai? - Loki Magazine

Pas të gjitha gjërave që ndodhën, Alvisa i ka kërkuar publikisht Bashkimit ta falë, teksa shprehet se e kupton situatën e vështírë në të cilën ndodhet ai.

Ajo ka treguar se Bashkimi është arsyeja e vetme pse ajo është rikthyer në emision, pasi kishte një pëlqim shumë të madh për të.

Nga ana tjetër, Alvisa shprehet se gjërat për publikun do të sqarohen me kalimin e kohës dhe e vërteta e kësaj historie do të mësohet.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here