Sonia Williams njoftoi:ka pranuar fen islame menjëherë pas kthimit nga Fluturimi hapësinor drejt Tokës. Ndërsa isha në hënë dhe shikoja Tokën, vura re se Toka ishte e errët me përjashtimin e dy zonave që po shkëlqente drita. Pastaj ata u tronditën kur panë këtë pamje dhe kur kërkonin se ku janë këto vende.
Rreth vendeve ku buron ajo dritë, rezulton se Dy rajonet janë: Meka dhe Medina. Ajo shtoi se të gjitha frekuencat e zërit dëgjohen vetëm drejt tyre. Njerëzit e thirrjes në namaz kur ngrihen nga xhamitë. Allahu është më i Madhi. Zoti është i madh.Mos dilni para se të thoni.
E huazuar nga Gazeta Selam

E huazuar nga Gazeta Selam

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here