Doni që akti se.ks.ual të zgjasë gjithë natën dhe ai të mos prishet…? Ja disa kës.hilla Kjo pasi per iudha qe.tësuese pas se.ksit e një mashkulli ti.pik mund të ftohë të gjitha qëllimet e nx.ehta..…Ndiqen! per te kuptuar se per qfare behet fjale:

Për fat të keq, të bësh s.eks gjithë natën nuk është aq e thjeshtë. Kjo pasi periudha qetësuese pas se.ksit e një mashkulli tipik mund të ftohë të gjitha qëllimet e nxehta.Megjithatë kemi lajme të mira.Me shembujt në vijim, jo vetëm që do të shkurtoni kohën e qetësimit pas aktit, por do mësoni si ta ndizni partneren, gjatë kohës që bëheni gati për t’iu kthyer lojës së se.ksit të shfrenuar,Fillohet me… ushqim Rezultatet e një se.ksi fantastik në një çift të uritur arrihen vetëm nëse keni ngrënë më parë.

Gjithashtu, ngopuni mes seancave, nëse keni planifikuar të bëni se.ks gjithë natën. Kështu që mos kini frikë t’i suleni frigoriferit.Ndërsa jeni te frigoriferi, shmangni patatet apo bifteekun e mbetur: nuk ka asgjë se.ksi që mund të bëni me atë lloj ushqimmi dhe vetëm sa do të rëndoni veten.
Ajo që ju nevojitet për të mbajtur të ndezur atmosferën, janë ushqime, si: krem i rrahur, banane dhe puding.

netflixalbania

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here