Çudirat në vendin tonë nuk kanë fund! Krejt papritur një numër i madh personazhesh të njohur kanë nisur të punësohen në administratën shtetërore. Orët e fundit në rrjete sociale dhe media po qarkullon lajmi se Zaimina Vasjari, këngëtarja shqiptare që prej kohësh ka qëndruar e tërhequr nga muzika,  ka marrë një post pune në UKT.

Në dokumentin e bërë publik, ajo figuron e punësuar si specialiste në drejtorinë e Ujësjellës Kanalizime në Durrës, në degën e Shijakut. Këngëtarja  është emëruar në këtë detyrë prej datës 10 qershor, ndërsa vendimin mban firmën e drejtorit të Ujësjellësit Spartak Kovaçi.

Pa marrë ende ansjë regaim nga Vasjari për këtë lajm, një tjetër lajm i ngjashëm i ka habitur të gjithë. Gazetari Bledi Mane prej 3 vitesh tashmë punon si inspektor i Mjedisit në Kukës. Në një dokument zyrtar thuhet se Mane emërohet në pozicionin Inspektor, sektoi Kukës, në sektorin e Policisë Pyjore, pranë Inspektoriatit Shtetëror të Mjedisit, Pyjeve dhe Ujërave dega rajonale Kukës. Ky urdhër ka hyrë në fuqi nga qershori i vitit 2018-të dhe mban firmën e kryeinspektorit Armando Lamaj. Pa marrë ende ansjë regaim nga Vasjari për këtë lajm, një tjetër lajm i ngjashëm i ka habitur të gjithë.

 

 

Gazetari Bledi Mane prej 3 vitesh tashmë punon si inspektor i Mjedisit në Kukës. Në një dokument zyrtar thuhet se Mane emërohet në pozicionin Inspektor, sektoi Kukës, në sektorin e Policisë Pyjore, pranë Inspektoriatit Shtetëror të Mjedisit, Pyjeve dhe Ujërave dega rajonale Kukës. Ky urdhër ka hyrë në fuqi nga qershori i vitit 2018-të dhe mban firmën e kryeinspektorit Armando Lamaj.

 

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here