Të gjithë meshkujt që kanë pro.bleme kur bëhet djalë për të bërë dashuri dhe askush nuk është i njëjtë ose duan të rrisin performancën e tyre kur bëjnë dashuri.

Duhet të dini se ka disa ushqime të caktuara që janë shumë të mira në këtë aspekt.

Nuk është nevoja të shkosh në farmaci për të blerë stimulues, kur shumë thjeshtë mund të përgatisësh vetë ila.çe natyrore.

Po pyesni veten se si mund të bëhet vetë një lëng që ju rrit performancën dhe ju heq të gjitha pro.blemet që mund të keni?

Lëngu i shalqirit është “lëngu natyral”, sipas shkencëtarëve për të ardhur në ndihmë atij pro.blemi.

Kjo, pasi aminoacidet në të ndihmojnë përmirësimin e qarkullimit të gja.kut dhe gjithashtu vitamina C në këtë frutë është e mirë për meshkujt imp.otentë.

Më poshtë do ju tregojmë dy receta me bazë pikërisht lëngun e shalqirit.

Receta 1:
Përbërësit: ¼ shalqi; 1 limon;1 shegë

Përgatitja:

Futini të gjithë përbërësit në një mikser dhe përziejini mirë. Lëngun futeni në një shishe dhe ruajeni në frigorifer.

Si ta konsumoni:

Çdo mëngjes pini çerek gote me këtë lëng me stomakun bosh. Pini po këtë sasi edhe para darkës.

Ky lëng i shëndetshëm dhe natyror do të përmirësojë qarkullimin e gja.kut në organin tuaj dhe performancën në shtrat. Nuk ka asnjë efekt anësor.

Receta 2:
Përbërësit: ½ shalqi; 10-12 luleshtrydhe; ½ limon

Përgatitja:

Futni në mikser shalqirin dhe përziejeni derisa të bëhet lëng. Shtoni limonin dhe luleshtrydhet. Përziejini mirë.

Futeni lëngun në një shishe dhe ruajeni në frigorifer.

Si ta konsumoni:

Çdo mëngjes pini çerek gote me këtë lëng me stomakun bosh. Pini po këtë sasi edhe para darkës. Ky lëng natyror do të përmirësojë qarkullimin e gja.kut dhe do t’ju heqë çdo pro.blem që keni si edhe do t’ju përmirësojë ndjeshëm përformacën kur bëni dashuri.

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here