Mes lòtësh Alvisa kërkon largimin nga program ndërsa ka treguar se gjithçka e ka bërë sepse ka përjetuar dhunë nga Hyseni.

Në emisionin Për’Puthen Prime, Hyseni ka zbùluar se kanë mbajtur lídhje jashtë programit, ndërsa Alvisa ka treguar se ka marrë kércénime nga më të ndryshmet.

Me lòt në sy, Alvisa ka treguar se gjithçka e ka bërë që të mos kércénohet dhe të mos kéqtrajtohet.

Ndërsa Hyseni pretendon se e ka gërvishtur veten për ta akuzuar për përdorim dhune.

Alvisa: Nuk e kam mohuar që kam pasur kontakt. Jam munduar me të gjithë fòrcën time që të mos hynte këtu.

Që kur ka hyrë ai, kam qenë shumë kéq dhe kam bërë çmos që të mos hyj në emision. Jam përpjékur ta zgjidh me konsensus. Është e qartë që nëse do të doja atë, nuk do të takoja Bashkimin. Unë kam 2 javë që flas ditë e natë me Bashkimin.

Hyseni më ka çàrë gomat e makinës më ka kércénuar. Dua të marr celularin dhe të nxjérr të gjithë shénjat. Nuk mund ta dua një njeri të tillë.

Do jua tregoj çfarë më ka bërë ai lloj mashkulli. Se çfarë më ka bërë ai mua, e di shpirti im çfarë ka héqur. Gjithçka që kam bërë me ty i kam bërë që të mos më kércénoje e të mos më kéqtrajtoje.

Hyseni: Do gérvishtësh veten sikur kam përdorur unë dhùnë, ose e ke bërë sot, ose do e bësh tani.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here