Në vendin tonë duket se ditëve të fundit po lulëzon një lloj tjetër biznesi i cili vjen i “kamufluar” për të mos u zbuluar lehtë. Prej disa kohësh JOQ ALBANIA ka bërë publike raste të shumta ku qendra masazhesh ofrojnë dhe shërbime të tjera extra dhe për këtë kanë menduar një formë që nuk bie lehtësisht në vëmendjen e autoriteteve.

Së fundmi një qytetar ka shkruar në redaksinë tonë dhe ka treguar për këtë ngjarje. Qytetari shkruan se edhe pse jo në mënyrë të drejtpërdrejtë, këto qendra masazhesh ofrojnë s.ks.

Prsh Joq, megjithese nuk ta thon troc i japin like mesazhit kur ju kerkon s*ks, cfare ofrojne me te vertet masazhet ne vend.

lajmeflesh

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here