Nje studim i hulumtuesit  mjekut popullor ne trevat shqiptare Marko Drini ka nxjerre ne pah nje fakt tejet sfidues dhe shume te  besueshem. Lajm i mire per te gjithe ata persona qe 6 muaj e fundit kane ndjere picikimin e bletes.

Ne gjiht shqiperine dhe sidomos ne pjesen veriore ka shume bletarites dhe me kete kemi parasysh dhe familjaret e tyre. Bletet kane nje diameter te madh kullotese dhe njerzit qe jetojne prane tyre nes kane fat duhet te kene provuar thumbin e tyre. E nese ne vendikn e pickimit ka pas skuqje dhe ejntje mesatrare kjo do te thote qe helmi ibletes eshte injektuar mire dhe kjo ka krijuar ne menyre pagabueshme nje mbrotje nga covid 19 dhe cdo virus tjeter gripal ne qarkullim.Sipas hulumtimit te tij te keta persona me risk qe te kafshohen nga bletet ose mes bletarve ne te gjithe zonat ku ai ka bere kerkimet ka rezoltuar nje ZERO e madhe e personave te infektuar me kete virus. Mesa duket bletet kjo krijese hyjnore ka gjetur zxgjidhjen qe e ka pasur prej mijra vjetesh.helmi i saj ju mbron.Nese ju sulmon nje blete perfundimisht ju jeni nje person me shume fat.

Marko Drini 11.03.2021

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here