Sot në puntatën e Për’Puthen Samiu akùzoi Antonian për sjellje të shtírura dhe madje shkoi më tej, kur i tha “je njeri i keq”.

Sipas tij, Antonia i sheh djemtë në “Për’puthen” si numra dhe nuk ka asnjë interes të vërtetë për ta.

Sami:Kam parë si po sillet me njerëzit, nuk mund ta duroj, është njeri i kéq. Je e zézë nga brenda. Ne këtu na sheh si numra. E kam kuptuar që në fillim.

Antonia: Ku më njeh ti mua që hedh një akùzë të réndë dhe thua po luan lojë?

Ritvana: Fakti që ke një antípati për dikë këtu nuk do të thotë që duhet të shprehesh në këtë lloj forme. Ta quash njeri i kéq, négative, nuk bën. Mos u mérr me të dhe kaq.

Sami: Mua më prék sjellja që bën kjo si me Melikun, si me të tjerë, në përgjithësi. Kush je ti? Ti nuk sillesh në mënyrë njerëzore dhe mua më pengojnë këto gjëra shumë.

Efi: Nuk mund t’i thuash dikujt nuk je njeri i mirë, ty ndoshta nuk të pëlqejnë disa veprime të saj, të paktën kërko falje.

Sami: Mua nuk më pëlqen.

Antonia: Samiun e kemi parë, çfarë thotë tani nuk e thotë sekondin tjetër.

Sami: Ato që ke brenda ti, sjelljet e tua mua nuk më pëlqejnë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here