Vera ka nisur e nexhete dhe po ashtu jane dhe historite qe mberijne ne redaksine tone . Nje cift i ri nga lushnja kane vajtur ne velipoje per plazh ngjitr me kabinen e tyre nje cift shkodran.Burri shkodran ka perfituar nga rasti ku Skrapaliu po pinte raki eshte futur ne dhomen e e gruas se tij dhe ajo duke pare bukurine dhe mukujt e shkodranit nuk ka bere rezistence.E nderkohe qe ata po kenaqeshin ne dhome burri kthehet dhe u prish qefin.Gruaja i thote te mos ndaloje edhe pse burri ishte jashte dere por shkodrani tha eshte marre..

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here