PO freskohem ketu me rosat .A ndonjë mashkull me më mësu notin se hic nuk di .Kjo vbajze lozonjare nuk e dime nese po ben shaka apo jo. Ajo shkruan se nuk di not dhe qe nuk ka qene kurre ne det . Ajo per kerkon nje xhentelmen per te mesuar notin. Por ama kujdes vetem kaq se ajo eshte e fejuar ne Amerike dhe po ben bashkim familjar .Ajo shkruan se e ka fiksim me e mesu notin para se me ik ne Amerike.

Po freskohem ketu per qefin tim me rosat .A ndonjë mashkull gjentil me më mësu notin se hic nuk di .Kjo vbajze lozonjare nuk e dime nese po ben shaka apo jo. Ajo shkruan se nuk di not dhe qe nuk ka qene kurre ne det . Ajo per kerkon nje xhentelmen per te mesuar notin. Por ama kujdes vetem kaq se ajo eshte e fejuar ne Amerike dhe po ben bashkim familjar .Ajo shkruan se e ka fiksim me e mesu notin para se me ik ne Amerike.

Falemidnerit po e postuat.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here