Nuk Me Intereson Për Virusin, Dua Nje Djale Qe Te Mi Plotesoj Nevojat Personale.Nje nate po prisja burrin se ai sheh ndeshjet ne klub deri vone dhe deren e kisha lane hapur dhe kisha veshur robat e holla te gjumit. Degjoj deren qe hapet dhe aty shoh Shaban Mustaqen tergtarin e lagjes tone. Ai me tha me fal se kam ngatruar hyrjen une i thashe jo ska gje hajde te pish nje kafe se burri im kthhet vone dhe une kam frike te ri vetem . Ai lepiu mustaqt dhe … pastaj uff se di as vete cfare ndodhi

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here