Emigrantë u aks.identuan për vd.ekje, pasi u për.plasën me një kamion në autostradë. Përplasja ndodhi pasi shoferi që po transportonte emigrantët refuzoi t’i ndalonte policisë së Texasit

Policia ende nuk e ka specifikuar se cilia ishte arsyeja që iu vu mbrapa automjetit me emigrantë, por në raport shkruhet se ndjekja u bë për arsye sigurie.Vikt.imat ishin të gjithë shtetas meksikanë midis moshave 18 dhe 20, sipas Sherifit të Qarkut. Ai tha se shtatë ishin burra dhe një ishte grua. Drejtuesi i kamionit, Sebastian Tovar, 24 vjeç, u largua pas përplasjes, por më vonë u arre.stua, sipas agjencisë shtetërore.

RDA NEWS

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here