Zeljka Rolovic u arr.estua disa herë nga policia për organizim elitar të pro.stit.ucionit në Malin e Zi dhe në jahtet ku vinin klientët e saj shiheshin shpesh sportistët e famshëm kroatë, politikanë të rëndësishëm sllavë dhe shqiptar deputetë dhe biznesmenë shkruan telegraf.rs

Unë erdha në universitet në Beograd por hyra në elitën e pro.stitucionit dhe më pëlqeu. E njohur si Madam Seljka, këto ditë ajo rrëfeu detaje për jetën e saj të turbullt, se si ajo ishte vetëm 10 vjeçe kur i ati i vr.au nënën, gjyshen vjehrrën e tij dhe më pas veten.

Por ajo që është më interesant në këtë rrëfim është fakti kur Zeljka tregon se, si e zhvillon aktivitetin e pro.stitutave elitare e.cort në jahtet e Kotorrit dhe Budva-s për klientët special të biznesit dhe politikës në ballkan.

Zeljka tregon ndër të tjera në një rrëfim të gjatë për Telegraf.rs, se ndër klientët e rregullt të saj janë politikanët dhe deputetët nga Shqipëria.

Po, ata vijnë shpesh dhe paguajnë mjaftë mirë vajzat. Ka nga ata që kanë edhe jahte apo shtëpi të blera këtu në Montenegro. Janë shumë të pasur, vine politikane shqiptar, kroate, por të gjithë të martuar Ata vijnë gati çdo fundjavë dhe më kërkojnë që t’u organizojë party,- tregon mbretëresha e pros.titucionit në Ballkan.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here