Ato pranuan me gjithë knaqësi tu mësoja matematiken dhe ditët e para shkonte krejt në rregull, por njëra nga ato si shumë shpesh vinte tek dhoma ime ti jepja sqarime shtesë dhe nuk përtoja ti tregoja sepse edhe ashtu nuk jam i angazhuar me asnjë punë.

Para dy netëve ajo erdhi pas orës 1 pas mesnate drejt e në dhomen time me fletoren në dorë duke më kërkuar falje për disa këshilla. U ngrita ashtu në pizhame si isha dhe u ulem në tavolin,,,ajo filloj të afrohej, ma vendosi këmbën e saj mbi timen e pastaj e lëshoj dorën fare poshtë te une duke e ngritur minifundi dhe vërehej se nuk kishte asgjë poshtë minifundit. Me gishtat e saja filloj sikur pa qëllim të prekte aty ku nuk reziston një burrë(më falni për shprehjet Mu bë dru fare dhe ajo nuk ndalonte, e pyeta se po e bën me qëllim apo pa dashje

Ajo nuk foli fare dhe futi dorën krejt brenda më vinte turp por nuk kisha si të ja bëj  u ngrit e fiku driten se mos na shuh kush bga dritarja dhe u shtri aty afër,unë si me përvojë me gjithë mend isha etur shumë për një gjë ashtu ,në fillim kërkonte më shpejt, por u adaptua shpejt se më mirë është me ngadale dhe me shumë forcë. Tani jam me dyshime si të ja bëj sepse po mendoj se kjo nuk është një gjë e mirë dhu nuk pi di si të veproj.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here