Mbrëmjen e kaluar, ish konkurrentët e Përputhen, së bashku me autoren Olsa Muhameti dhe moderatoren Bora Zemani kanë festuar së bashku pranë një resorti në bregdet.

Nga videot që po qarkullojnë në rrjetet sociale shihen Antonela dhe Mevlani të cilët kërcejnë dhe këndojnë me njëri-tjetrin.

Ndërkohë nga pamjet dukej se Ledjana mungonte dhe Antonela dhe Mevlani këndonin këngën “Ledjana”.Ndërkohë nga ana tjetër, ish konkurrentja ka publikuar një post që nxit dy shime se është një th umb për Mevlanin.“Nga gjitha gënjeshtrat që kam dëgjuar, “TË DUA” ishte e preferuara”, shkruhej në post.

Mbrëmjen e kaluar, ish konkurrentët e Përputhen, së bashku me autoren Olsa Muhameti dhe moderatoren Bora Zemani kanë festuar së bashku pranë një resorti në bregdet.

Nga videot që po qarkullojnë në rrjetet sociale shihen Antonela dhe Mevlani të cilët kërcejnë dhe këndojnë me njëri-tjetrin.

Ndërkohë nga pamjet dukej se Ledjana mungonte dhe Antonela dhe Mevlani këndonin këngën “Ledjana”.Ndërkohë nga ana tjetër, ish konkurrentja ka publikuar një post që nxit dy shime se është një th umb për Mevlanin.“Nga gjitha gënjeshtrat që kam dëgjuar, “TË DUA” ishte e preferuara”, shkruhej në post.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here