Pak kohë më parë, në Grimsby, Londër, ndodhi një tragjedi e cila i tronditi të gjithë. Një burrë dyzet e dy vjeç me emrin Mike Hollingworth vdiq ndërsa ishte në shtrat duke fjetur me foshnjën e tij tetë muajshe. Ishte një goditje shumë e rëndë për familjen e tij dhe për këdo që e njihte.

 

Zbulimi i trishtuar u bë nga shoqëruesja i tij njëzet e një vjeçarja, Hollie Bridgewater, e cila në mëngjes shkoi për të marrë Sonnie-n e vogël dhe kuptoi se burri kishte vdekur.

Ajo menjëherë Thirri për ndihmë, por nuk kishte asgjë për të bërë. Për mjeket qe arriten te paret ai kishte pesuar nje arrest kardiak, por rezultatet e autopsisë zbuluan arsyen e kësaj sëmundjeje.

Sipas disa gazetave, Mike ishte i njohur mirë në zonë, pasi ai luante në shumë klube dhe quhej Dj Giddy.

Atë mbrëmje, në fakt, ai u kthye rreth orës dy të mëngjesit, pas një mbrëmjeje te gjate e te lodhshme ai mori foshnjen ne krahe dhe shkoi në shtrat bashke me te. Ajo i tha: “Të dua pergjumesh!” Por as e imagjinonte qe ai do largohej përgjithmonë nga kjo botë.

Rezultatet e ekzaminimit pas vdekjes, megjithatë, zbuluan se burri kishte përdorur drogë dhe alkool gjatë gjithë mbrëmjes, pasi kishte një sasi të lartë të tire në gjakun e tij.

Partnerja është e shkatërruar nga kjo humbje, por gjëja që e bën atë të lumtur është se i dashuri i saj shpirtëror vdiq pasi mbajti në krahë djalin e tire të dashur.

Gjëja që e bën Hollie më të trishtuar është se Majk nuk do të jetë kurrë në gjendje të marrë pjesë në vitin e parë të jetës së Sonnie apo edhe të gjitha gëzimet që jeta do vëre perpara.

Kjo humbje tronditi të gjithë njerëzit që e njihnin këtë njeri, në fakt ata deklaruan se ai ishte një person shumë i mirë!

Marre nga Mirrorr.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here