Kryeministri Edi Rama ka punlikuar në rrjetin social Facebook një video nga lagje e re e rindërtuar në Fushë-Krujë pas dëmtimit nga tërmeti. Rama thekson se dhe pak do të hyjnë 1,200 banorë të rinj, me kushte optimale.

dhe me këto pamje mbi lagjen e re Rilindja të Fushë-Krujës, ku edhe pak muaj do të hyjnë 1,200 banorë të rinj, me kushte optimale, ju uroj një ditë të mbarë

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here