Ramadani shkoi sot ne Gjermani. Lus zotin qe Faiku prej Zyrihut te vi sa me shpejt se kurgje nuk kam me har. Ramadani s’me la asnje lek .Une jam ajo vajza qe ju shkrujta per Ramadanin. Ai vjen cdo vit nga Gerjmania dhe me viziton mua. Vite te tjera me ka sjell shume dhurata por kete kurgje. As lek kur iku nuk me la. Nuk e di ishte ngushte apo ka ndryshuar. Por nejse iku ai tani pres qe Faiku nga Zvicra te kete bere ndonje pune se na u tha barku per nje cope pice dhe nje kanoce koka – kola

netflixalbania

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here