Lëkundje tërmeti janë ndjerë mëngjesin e sotëm në vendin tonë. Sipas IGJEUM tërmeti me magnitudë 2.5 ballë ka rënë detin Adriatik, 5 km në veriperëndim të Hamallajt dhe në një thellësi prej 2 km Nuk ka të dhëna për dëme.

Lëkundje tërmeti janë ndjerë mëngjesin e sotëm në vendin tonë. Sipas IGJEUM tërmeti me magnitudë 2.5 ballë ka rënë detin Adriatik, 5 km në veriperëndim të Hamallajt dhe në një thellësi prej 2 km Nuk ka të dhëna për dëme.

RDA

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here