Alketa Vejsiu ishte e thirrur në emisionin Ilva Now Ajo ndër të tjerat foli dhe për fillimet e saj duke u shprehur se kur ajo ishte 14 15 vjeç Dritan Hoxha themeluesi i Top Channel i ka dhënë një këshillë që ndikoi në karrierën e saj.

Mbaj mend kam qenë 14-15 vjeçe kur më tha Tani i Topit që në ekran duhet të vendosësh një mur mes teje dhe publikut duhet që njerëzit mos të dinë vuajtjet dhe problemet.

Duhet vetëm ti argëtosh dhe të jesh vetëm pozitive dhe tu japësh më të mirën
Në fund të ditës publikut nuk i duhet sa vuajmë ne të siguroj që kam luftërat e mia Njerëzit nuk duan të dinë sa shumë jemi lodhur ne.
Ka shumë sfida të heshtura për të cilat kam vendosur mos të flas kam zgjedhur këtë profil

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here