Një 14-vjeçare ka humbur jetën. Si raportohet nga ”Bild” dy ditë më parë ajo ishte duke shkuar në shkollë, por një makinë e llojit ”BWM” e mori para.

Girl, 14, dead after being hit by BMW 'that drove off' | Metro News

E ditur bëhet se Mia Strothers ishte rrugës për në shkollë, në veri të Mançesterit kur u g odit nga një BWM. Ajo po kalonte rrugën rreth orës 8:15 të mëngjesit të se hënës. Vajza ka humbur jetën pas dy ditësh në spital, pasi nuk ka mundur t’i mbije tojë pla gëve të marra.

Sipas raporteve të mediave britanike, shoferi i BMW nuk duhet të kishte nda luar të raportuar aksi dentin. Vajza u p lagos rëndë dhe u dërg ua në spital me helikopter.

Por ajo qëndroi shumë kohë në rrugë, nëse shoferi do të kishte lajmëruar me shumë mundësi Mia do të ishte gjallë.

Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte

Girl, 14, dead after being hit by BMW 'that drove off' | Metro News

Family 'devastated' as 'beautiful princess', 14, killed after being struck  by BMW in hit-and-run

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here