Sa here dal me i ble pakete cigare burrit gjithmone njerzit me hellin llafe pa kuptim. Budallenjte.Kjo eshte nje parntenere qe kujdes shume per bashkjetuesin e saj. Ajo na shkruan se sapo eshte fejuar dhe eshte shume e lumtur. I fejuari i saj eshte shume i emancipuar dhe nuk eshte xheloz fare per mua per me shume ai eshte shume shakator dhe ne te dy e duam shume njeri-tjetrin . vetem kam nje problem ndonjehre kur ai po pushon me dergon poshte te dyqani i lagjes per ti blere cigare apo ndonje birre kur sapo dal njerzit vetem me thone fjale pa lidhje. Une e kam hamshorin tim e nuk dua asnje njeri tjeter.

Ju perqafoj stafi dhe lexuesit tuaj .

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here